Bedrijven

Een aantal producten die op onze webshop staan kunnen, in goed overleg, in grotere oplagen worden geleverd. Nieuw zijn onze vergaderpakketten, die bestaan uit een dozijn originele en kwalitatief hoogwaardige koffiemokjes en een handgeschilderd dienblad. Hiermee maakt u gegarandeerd (een fleurige) indruk op uw vergaderpartners!

Mok afbeelding kermis

* De afbeeldingen op de kleurrijke mokjes zijn ontworpen en geschilderd door onze kleurmeesters Gökhan en Janneke. Door het aanschaffen van onze producten draagt u bij aan de eigenwaarde van onze cliënten en helpt u onze zinvolle dagbesteding in stand te houden.

Maatschappelijk betrokken en verantwoorde partner
De Parabool kan als waardevolle en maatschappelijk verantwoorde samenwerkingspartner fungeren voor uw bedrijf. Wij leveren namelijk uiteenlopende diensten, waar u als bedrijf profijt van kunt hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inpak- en sorteerwerkzaamheden of hulp bij het verzenden van een mailing. Ook staan wij open voor samenwerking op andere gebieden. We denken graag met u mee!

Informeer naar de mogelijkheden via info@deparabool.nl of kijkt u eens op onze website www.deparabool.nl om een beter beeld te krijgen van De Parabool en onze cliënten.