MVO

Maatschappelijk verantwoord partnerschap

Wij denken graag met u mee!

Een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij kan op vele manieren en om u daarbij te helpen hebben wij als Parabool de ‘Kleurmeesterscarrousel’ in het leven geroepen.

Wat is de ‘Kleurmeesterscarroussel’?
Onze cliënten maken prachtige kunst en u kunt deze kunstwerken aan uw muren tonen.Bij u hangt daneen mooi schilderij mét een verhaal. Ieder kwartaal wordt er een nieuw schilderij gebracht dat kleur, positiviteit en een goed gesprek in uw kantoor brengt; het verveelt nooit!

De Kleurmeesterscarrousel

 • Ieder kwartaal een ander kunstwerk aan de muur met daarbij informatie over de kunstenaar die het heeft gemaakt. Natuurlijk verzorgen wij alle logistiek.
 • Materiaal om het verhaal bij het schilderij te vertellen.
 • De schilderijen mogen verkocht worden. EIndien dit gebeurt zorgen wij voor een vervangend werk binnen 3 werkdagen bij u op locatie.
 • Een bedrijfsvermelding als partner van de Parabool op onze site, met een link naar uw eigen website.
 • Een netwerk; de carrousel verbindt deelnemers.
 • Extra: na een jaar kunt u een schilderij naar keuze kopen met 50% korting.
  Kosten: € 15,- ex. BTW per maand. Bij afname van meerdere schilderijen geldt een meerprijs van € 7,50 ex. BTW per maand per schilderij.

Kleurmeesters zijn kunstenaars in hart en ziel. Hun kleurrijke creaties zijn uniek, ambachtelijk en met veel liefde gemaakt. Dit geldt overigens voor al het werk van onze cliënten. Ieder heeft zijn eigen verhaal. De kleurmeesters vertellen hun verhaal door het werk dat zij maken. Het delen van hun verhaal draagt bij aan een positieve eigenwaarde en geeft hen een waardevolle rol in de maatschappij. Vertelt u deze verhalen door?

Het ‘vergaderpakket’: een goed verhaal bij de koffie...

Ook hebben we speciaal voor in uw spreekkamer een ‘vergaderpakket’ samengesteld. Kleurige koffiekopjes, uiteraard ontworpen door onze kleurmeesters, gecombineerd met een prachtig handgemaakt en handgeschilderd dienblad.

U gaat een duurzame relatie aan met ons en onze cliënten en de kunst die zij maken, op deze manier kunt u zich laagdrempelig profileren als maatschappelijk verantwoord ondernemer.

Het vergaderpakket

 • 12 koffiekopjes, ontworpen door onze kleurmeesters.
 • Handgmaakt (door onze houtwerkplaats) en handgeschilderd (door de kleurmeesters) dienblad.
 • Materiaal om het verhaal bij de kopjes te vertellen.
  Kosten: éénmalig € 85,- ex. BTW

Partners

Wij zijn al partner met een heel aantal bedrijven in Deventer. Dat is iets waar wij trots op zijn, maar ook iets waar onze partners trots op zijn. Op de volgende pagina vertellen onze partners waarom zij ervoor gekozen hebben om onze partner te worden.

Bekijk onze partners

ANBI

Algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken en de energiebelasting. De Parabool is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Lees verder over ANBI